М’ясо з овочами – смачна страва до вечері. Приготувати її можна і на сковорідці, але я пропоную використовувати духовку. Вона дуже проста і швидка в приготуванні, обов’язково спробуйте.
Необхідні продукти
- 1 кілограм м’яса
- 1 кілограм картоплі
- 1 морква
- 2 цибулини
- 2 солодких перця
- 200 грам стручкової квасолі
- сіль, перець за смаком
- 1 чайна ложка каррі
- 2 чайні ложки сухого часнику
- 3 чайні ложки гірчиці
- 5 столових ложок соняшникової олії
- 5 столових ложок соєвого соусу
М’ясо нарізаємо шматочками і перекладаємо в миску. Додаємо сіль, чорний перець, карі, сухий часник і гірчицю. Туди ж вливаємо олію, соєвий соус і все добре перемішуємо.
Картоплю очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
Очищену моркву і цибулю нарізаємо великими шматочками.
Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо великими шматочками.
Всі продукти перекладаємо в миску, додаємо квасолю, перемішуємо і перекладаємо в рукав для запікання. Зав’язуємо його з двох сторін і робимо зверху пару проколів ножем.
Перекладаємо на деко і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо протягом 50-60 хвилин, а потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.