Правильний оселедець під шубою! Свекруха навчила

Салати з рибою

Оселедець під шубою кожна господиня робить за своїм рецептом, так, як на їхню думку, смачніше і правильніше. Я з цим не сперечаюся, просто пропоную класичний рецепт цього салату, такий, як він був задуманий автором. Про це мені розповіла моя свекруха. Їй вже 90 років і вона то знає напевно правильно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • оселедець, 1 шт;
  • морква відварена, 2 шт;
  • картопля відварена і буряк по 3 шт;
  • яйця варені, 3 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • майонез.

Процес приготування

Формуємо салат шарами і над кожним робимо сіточку майонезу.

Порада: щоб картопля не була сухою, натріть її на грубій терці і відразу змішайте з майонезом.

  • Перший шар – картопля.
  • Другий шар – шматочки риби.
  • Третій шар – дрібні кубики цибулі.
  • Четвертий шар – морква терта.
  • П’ятий шар – тертий буряк.
  • Шостий шар – терті яйця.

Накриваємо салат плівкою і ставимо в холодильник настоюватися на кілька годин.

Перед подачею можна прикрасити зеленню.

Я думаю, що це найвдаліше чергування шарів цього салату, але якщо вам подобається інакше, тоді так і робіть, все одно завжди виходить смачно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар