Правильне приготування котлет. Як зробити соковитими і скільки потрібно смажити

Котлети

Сьогодні багато хто незаслужено обходять увагою яловичий фарш і страви, які можна з нього зробити. Ось ці котлети виходять дуже смачними, соковитими, вони точно подібні до святкового столу, а не тільки до вечері або обіду.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш яловичий, 600 г;
  • яйце та цибуля по 1 шт;
  • вершки, 50 мл;
  • гірчиця діжонська та сухий часник по 0.5 ч.л;
  • сіль, спеції, мускатний горіх;
  • сухарі панірувальні .

Процес приготування котлет з яловичини

Фарш заправляємо дрібно нарізаною цибулею. Можна попередньо трохи її обсмажити або частину додавати сирою, а частину – обсмаженою, таким чином можна позбутися різкості цибулі.

Змішуємо яйце з гірчицею, часником і спеціями, порізаною зеленню за смаком, вершками.

Виливаємо цю суміш у фарш і починаємо добре вимішувати. Потрібно скуштувати на сіль і додати ще, якщо необхідно.

Формуємо котлети і обвалюємо в сухарях.

Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін і викладаємо на лист, застелений пергаментом.

Запікаємо при 180 градусах близько 10 хвилин.

Правильне приготування котлет. Як зробити соковитими і скільки потрібно смажити

Котлетки будуть дуже соковитими, не олійними, ароматними та ніжними. Зробіть будь-який гарнір за смаком та салатом і можна запрошувати всіх до столу.

Правильне приготування котлет. Як зробити соковитими і скільки потрібно смажити

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар