Піца “Цезар”: смачніша аніж в ресторані

Піца

Сьогодні з Вами приготуємо піцу “Цезар з найсмачнішим тістом для піци.

Необхідні продукти:

Для тіста:

  • Борошно – 3 склянки.
  • Рослинна олія – 1 ст. ложка.
  • Тепла вода – 1 склянка.
  • Цукор – 1 ч. ложка.
  • Сіль – 1 ч. ложка.
  • Швидкодіючі дріжджі – 5 гр.

Для начинки:

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Сир моцарела – 150 гр.
  • Твердий сир – 150-200 гр.
  • Салат “Айсберг, будь-який інший салат або пекінська капуста – 100 гр.
  • Помідори Чері – 100 гр.
  • Майонез і кетчуп – за смаком.

Покроковий процес приготування:

1. У глибоку миску відправляємо 3 склянки борошна. У мене склянка 120 мл. Додаємо 1 ст. ложку соняшникової олії.

2. Так само нам знадобиться 1 склянка теплої води. Переливаємо півсклянки води в іншу склянку. В одну склянку додаємо 1 ч. ложку цукру і 5 гр. швидкодіючих дріжджів, добре перемішуємо. В іншу склянку додаємо 1 ч. ложку солі і так само перемішуємо.

Піца "Цезар": смачніша аніж в ресторані

3. До борошна виливаємо стакан з солоною водою і склянку з цукром і дріжджами. Спочатку перемішуємо ложкою, а потім вимішуємо тісто руками. Це найсмачніше тісто для приготування піци. Миску з тістом накриваємо рушником і залишаємо на 1 годину.

4. Поки тісто піднімається, приготуємо начинку для піци. Куряче філе нарізаємо шматочками і обсмажуємо на добре розігрітій сковороді до готовності. Обов’язково солимо і перчимо до смаку.

5. Сир моцарелу нарізаємо шматочками. Твердий сир натираємо на дрібній тертці.

6. Для соусу змішуємо кетчуп з майонезом і ретельно перемішуємо.

7. Через годину тісто має піднятися і бути пишним. Стіл присипаємо борошном і розкачуємо тісто.

8. Перекладаємо тісто на деко. По краю тіста викладаю трохи сиру і закриваю його тістом, щоб вийшли бортики. Основу піци змащуємо підготовленим соусом. Потім викладаємо сир моцарелу, курячу грудку і посипаємо натертим сиром. Відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 15 хвилин.

Піца "Цезар": смачніша аніж в ресторані

9. Беремо салат “Айсберг”, можна замінити будь-яким іншим салатом або пекінською капустою, і нариваємо його невеликими шматочками. Помідори Чері розрізаємо навпіл.

Піца "Цезар": смачніша аніж в ресторані

10. Краї готової піци змащуємо вершковим маслом. Зверху піци викладаємо листя салату, зверху помідори Чері і посипаємо натертим сиром.

Піца виходить дуже смачною, навіть смачніше ніж в ресторані. Довго не могла знайти ідеального тіста для піци, а тепер, коли знайшла, то готую тільки з ним. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь