Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Котлети

Котлетки виходять м’якими і соковитими, ароматними і цільними, хоча не додається у фарш ні картопля, ні яйця.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода крижана – 75 мл;
  • перець і сіль за смаком;
  • здобна булочка – 1 шт;
  • часник – 1-2 зубчики;
  • цибуля – 1 шт;
  • фарш – 500 г.

Процес приготування котлет

Що стосується фаршу, можете брати будь-який і змішувати різні види. Я іноді беру курячий і свинину або свинину і яловичину. Все за смаком.

Порада: воду слід добре охолодити, я взагалі заморожую і колю на невеликі шматочки.

Цибулю і часник подрібнюємо за допомогою блендера або дрібно ріжемо.

Булочку ламаємо на шматочки і заливаємо молоком.

Змішуємо в блендері фарш, цибулю і часник, булочку і ще раз все добре перебиваємо до однорідності. Солимо і перчимо до смаку.

Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Додаємо воду або шматочки льоду, перемішуємо і швидко все відбиваємо, щоб шматочки льоду не розтанули.

Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Формуємо котлети, обвалюємо у борошні й обсмажуємо на сильному вогні з двох сторін до скоринки.

Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Укладаємо всі котлети в сковороду, накриваємо кришкою, тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин і подаємо до столу з різними гарнірами.

Перевірила і оцінила рецепт котлет від шеф-кухаря (без яєць, картоплі та хліба)

Я в фарш ще додаю дрібно нарізану зелень і спеції за смаком. Вам привела оригінальний рецепт від шеф-кухаря, ви також можете додавати свої інгредієнти.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь