Паски в паперових формах в духовці виходять дуже смачними, пишними і ароматними. Домашній рецепт стане в нагоді будь-якій господині. Беріть на замітку!
Паски в паперових формах дуже легко спекти вдома в духовці. Тісто в них не прилипає, легко відділяється, а готові вироби довше зберігаються і не черствіють.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 0,9-1 Кілограма
- Молоко – 300 Грам
- Яйця курячі – 2 Штуки
- Дріжджі живі – 20 Грам
- Цукор – 200 Грам
- Вершкове масло – 100 Грам
- Ізюм – 50 Грам
- Сіль – 1 Грам
- Олія – 1 ст. ложка (для змащування рук)
- Ванільний цукор – 10 Грам
Як приготувати “Паски в паперових формах в духовці”
Підготуйте інгредієнти для приготування пасок в паперових формах в духовці. У теплому молоці розчиніть живі дріжджі. Всипте половину порції цукру і розмішайте, щоб дріжджі почали працювати.
В окремому посуді змішайте яйця, цукор, що залишився, дрібку солі, ванільний цукор і м’яке вершкове масло. З’єднайте молочну частина з яєчної.
Всипте просіяне борошно. Замісіть м’яке тісто, яке злегка липне до рук. При замісі можна змастити руки рослинною олією. Додайте в тісто родзинки і перемішайте. Залиште тісто під рушником на 50 хвилин підходити.
Тісто для пасок виросло, можна пекти вироби. Паперові форми наповніть тістом на третину і поставте випікатися в розігріту до 180 градусів духовку. Такі паски випікаються 35-40 хвилин. Форми об’ємом приблизно 400-500 грам.
Готові паски дістаньте з духовки і дайте повністю охолонути в паперових формах. Прикрашайте вироби на свій смак. Смачного!