Оригінальна м’ясо по-єврейськи

Другі страви з м'яса

Пропонуємо вам приготувати жарке по-єврейськи. Для нього вам знадобиться не багато продуктів. Готується воно по незвичайній нам технології, але виходить надзвичайно смачним. М’ясо виходить ніжним, а підлива – ароматною.

Необхідні продукти

  • яловичина – 800 гр
  • цибуля – 800 гр
  • лавровий лист – 1 шт
  • чорний перець горошком – 2 шт
  • сіль, перець за смаком
  • соняшникова олія

М’ясо промиваємо та нарізаємо шматочками 2-4 см. Кладемо в миску, заливаємо холодною водою і залишаємо на 15 хвилин.

Цибулю нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на сковороду, обсмажуємо до золотистого кольору.

Зливаємо воду з м’яса і заливаємо його кип’ятком, залишаємо на 10 хвилин.

Через відведений час м’ясо додаємо до цибулі, солимо і перчимо до смаку. Все перемішуємо і смажимо м’ясо до скориночки. Потім заливаємо все крутим кип’ятком, при необхідності досолюємо. Кладемо перець горошком, лавровий лист і накриваємо кришкою. Тушкуємо на повільному вогні до готовності (30-40 хвилин).

Подаємо м’ясо з будь-яким гарніром.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь