Новий салат «Сувенір»

Салат «Сувенір», рецепт приготування Салати з рибою

Салат з солоною червоною рибою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода – 100 мл;
  • желатин – 1 ст.л;
  • майонез – 250 г;
  • картопля відварна – 5 шт;
  • яйця – 5 шт;
  • риба солона (сьомга, горбуша або форель) – 250 г;
  • сир – 100 г;
  • зелень і зелену цибулю;
  • для декору червона ікра.

Процес приготування

Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати на 10 хвилин, розтоплюємо і охолоджуємо.

Майонез з’єднуємо з желатином і змішуємо до однорідності.

Білки відділяємо від жовтків і натираємо в різні ємності. Сир також натираємо на дрібній тертці.

Білки з’єднуємо з парою ложок майонезу.

Жовток з’єднуємо з сиром і 4 ст.л майонезу.

Рибу ріжемо дрібними шматочками, картоплю натираємо на великій тертці, зелень і цибулю ріжемо.

Форму застеляємо плівкою і збираємо салат.

  • Перший шар – жовток.
  • Другий шар – зелена цибуля покриваємо майонезом.
  • Третій шар – білок.
  • Четвертий шар – риба, покриваємо майонезом.
  • П’ятий шар – картопля.

Накриваємо салат плівкою і ставимо на 2 години в холодильник.

Перевертаємо форму на тарілку, виймаємо салат і прикрашаємо кропом і червоною ікрою.

Салат вийшов просто шикарний!

Новий салат «Сувенір»

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар