Ніжний торт з заварним кремом

Ніжний торт - рецепт приготування Бісквітний торт

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного торта, який сподобається багатьом.

Від цієї ніжності можна просто збожеволіти. Така випічка стане улюбленцем кожного. Ви будете приємно здивовані, приготувавши його. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні інгредієнти

Для бісквіта

  • 2 яйця
  • 20 гр рисової муки
  • 25 гр кефіру 1%
  • розпушувач
  • підсолоджувач

Для крему

  • 100 мл молока 2,5%
  • 100 гр м’якого сиру
  • 1 жовток
  • 10 гр кукурудзяного крохмалю
  • підсолоджувач

Починаємо процес приготування торта

В першу чергу беремося за приготування бісквіта. Для цього відокремлюємо білки від жовтків і, використовуючи міксер, збиваємо їх до стійкої піни.

В іншій ємності об’єднуємо жовтки, кефір, борошно, розпушувач і підсолоджувач. Добре все перемішуємо і акуратно додаємо в білки. Мішаємо від низу до верху.

Беремо форму для випічки. Діаметр її повинен бути приблизно 12 см. Переливаємо сюди тісто і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Після закінчення потрібного часу перевіряємо готовність бісквіта зубочисткою. Охолоджуємо його і розрізаємо на два коржі.

Беремося за приготування крему. Для цього в сотейнику об’єднуємо молоко, жовток, кукурудзяний крохмаль і підсолоджувач. Перемішуємо все і ставимо на повільний вогонь. Тепер, постійно помішуючи, доводимо до загустіння.

Після чого трохи охолоджуємо крем і додаємо сир. Використовуючи міксер, збиваємо все.

Збираємо наш тортик, змащуючи кожен корж кремом. Потім прибираємо десерт в холодильник для просочення. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар