Ніжний гуляш з курки

Гуляш з курки, рецепт приготування Гуляш

Це чудова страва для сімейної вечері або обіду. Готується гуляш дуже швидко і просто, тому з ним впорається навіть не досвідчена господиня. Страва виходить соковита, ніжна і дуже смачна. У моїй родині цей гуляш обожнюють і наминають за обидві щоки. Зберігайте рецепт і радуйте свою сім’ю такою ситною смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 350 гр курячого філе
  • 150 гр моркви
  • 100 гр ріпчастої цибулі
  • 150 гр сметани
  • 100 мл води
  • 2 столові ложки борошна
  • 10 гр солі
  • 2 щіпки чорного перцю
  • 3 столові ложки рослинної олії

Процес приготування гуляша з курки

В першу чергу вимиваємо добре куряче філе і нарізаємо тонкими довгими брусочками. Замість філе ви можете взяти і гомілки, і стегна, і грудку. Просто потрібно відокремити м’ясо від кістки. Я завжди готую саме з філе, так як це дуже зручно і швидко. Після чого відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією обсмажувати хвилини три на середньому вогні. При цьому процесі солимо і перчимо.

Поки м’ясо смажиться готуємо овочі. Використовуючи терку, на великій фракції натираємо очищену моркву. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними кубиками. Потім перекладаємо ці підготовлені інгредієнти до м’яса в сковороду. За потреби додаємо олію і продовжуємо процес смаження ще чверть години, при цьому постійно помішуючи.

Після закінчення необхідного часу вливаємо воду, всипаємо борошно і додаємо сметану. Вогонь робимо мінімальним і тушкуємо до загустіння гуляш. На цей процес багато часу не потрібно, буквально 2-3 хвилини.

Потім гарячим подаємо до столу з улюбленим гарніром.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар