Найніжніше «М’яса по-королівськи»

Найніжніше «М'яса по-королівськи» Другі страви з м'яса

Такі відбивні – ідеальне страва для швидких святкових застіль. Ці відбивні стануть справжньою окрасою столу, тому що мають фантастично яскравий і гарний зовнішній вигляд, а також приголомшливий смак. За цим рецептом м’ясо виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним!

Необхідні продукти:

  • 700 г відбивної зі свинини;
  • два курячих яйця;
  • 200 г печериць;
  • 200 г помідорів
  • 150 г твердого сиру;
  • 3 ст. л. сметани (можна замінити майонезом);
  • одна цибулина;
  • борошно для обвалювання;
  • 1 ч. л. солі;
  • чорний перчик в залежності від смаку.

Готуємо відбивні

Наріжте свинину пластинами, відбийте з двох сторін, додайте сіль і перчик (можна додати спеції, які підходять до м’яса). Обваляйте в борошні і залиште на деякий час.

Наріжте помідори і грибочки квадратними шматочками.

Обсмажте м’ясо в сковорідці з олією з обох сторін по 2 хв.

Подрібніть цибулю і обсмажте до напів готового стану. Можна не смажити, а просто залити кип’ятком на 5 хв, потім злити воду і віджати.

Візьміть деко і викладіть в нього відбивні. На них покладіть цибулю, гриби і останніми помідори.

Дрібно натріть сир і посипте ним відбивні з овочами.

Поставте м’ясо в розігріту духовку і готуйте 20-25 хв при 200 °.

Готові відбивні присипте нарізаною зеленню.

Найніжніше «М'яса по-королівськи»

Їх можна подавати з будь-яким гарніром, але краще просто з овочевим салатом. Тому що відбивні виходять дуже ситні і не варто перевантажувати шлунок.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь