Такі відбивні – ідеальне страва для швидких святкових застіль. Ці відбивні стануть справжньою окрасою столу, тому що мають фантастично яскравий і гарний зовнішній вигляд, а також приголомшливий смак. За цим рецептом м’ясо виходить ніжним, соковитим і неймовірно смачним!
Необхідні продукти:
- 700 г відбивної зі свинини;
- два курячих яйця;
- 200 г печериць;
- 200 г помідорів
- 150 г твердого сиру;
- 3 ст. л. сметани (можна замінити майонезом);
- одна цибулина;
- борошно для обвалювання;
- 1 ч. л. солі;
- чорний перчик в залежності від смаку.
Готуємо відбивні
Наріжте свинину пластинами, відбийте з двох сторін, додайте сіль і перчик (можна додати спеції, які підходять до м’яса). Обваляйте в борошні і залиште на деякий час.
Наріжте помідори і грибочки квадратними шматочками.
Обсмажте м’ясо в сковорідці з олією з обох сторін по 2 хв.
Подрібніть цибулю і обсмажте до напів готового стану. Можна не смажити, а просто залити кип’ятком на 5 хв, потім злити воду і віджати.
Візьміть деко і викладіть в нього відбивні. На них покладіть цибулю, гриби і останніми помідори.
Дрібно натріть сир і посипте ним відбивні з овочами.
Поставте м’ясо в розігріту духовку і готуйте 20-25 хв при 200 °.
Готові відбивні присипте нарізаною зеленню.
Їх можна подавати з будь-яким гарніром, але краще просто з овочевим салатом. Тому що відбивні виходять дуже ситні і не варто перевантажувати шлунок.