Медовик за 30 хвилин без розкачування коржів. Шалено смачний і ніжний торт

Медовий торт

Шалено смачний і ніжний торт Медовик, без розкачування коржів. Мій улюблений торт на всі часи, але особливо люблю його пекти в цю пору року зі свіжого меду. Виходить шалено смачний і ніжний торт який сподобається абсолютно всім.

Продукти:

  • Борошно – 300 гр.
  • Цукор – 150гр.
  • Масло – 150 гр.
  • Мед – 4 ст. л. повні
  • Сода – 1 ч. л.

Для крему:

  • 700-750 гр. жирної сметани
  • 1-2 ст. л. цукрової пудри
  • 1 пакетик ванільного цукру

Як приготувати медовик

У миску кладемо цукор, вершкове масло, мед. Ставимо на плиту на слабкий вогонь, постійно помішуємо.

Як тільки масло розтануло і стало загальною масою додаємо чайну ложку соди. Інтенсивно помішуємо. Сода дає реакцію

Помішуємо і варимо хвилини 2. Прибираємо з вогню і даємо охолонути

Як тільки суміш охолола вбиваємо 4 яйця по одному. Я збивала міксером, але можна і звичайним віночком.

Додаємо борошно в 2-3 прийоми. Замішуємо тісто як густа сметана.

Тісто має бути як на фото. І не густим і не рідким.

Медовик за 30 хвилин без розкачування коржів. Шалено смачний і ніжний торт

На деко вистеляємо пергаментний папір, виливаємо половину тіста, розрівнюємо по всьому листу. Відправляємо пектися в духовку при температурі 170 * на 7-10 хвилин. Час регулюйте по своїй духовці.

Медовик за 30 хвилин без розкачування коржів. Шалено смачний і ніжний торт

Готові коржі ділимо на дві частини. Краї зрізаємо, для обсипання.

Приготуємо крем для торта. Для нього беремо 700 грам сметани і 2 столові ложки цукрової пудри. Солодкість крему регулюйте за своїми смаковими уподобаннями.

Коржі я обрізала і розділила на дві частини. Так само розрізала ці коржі ще уздовж, щоб вони краще просочилися.

Медовик за 30 хвилин без розкачування коржів. Шалено смачний і ніжний торт

Готовий торт посипаємо крихтою з обрізків. Я кришила руками, але можна і блендером.

Готовий торт прибираємо в холодильник, краще всього на ніч.

Всім смачного! Удачі і хорошого настрою вам і вашим близьким!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар