М’ясо з «підливою» – швидко, смачно, старомодно. Рецепт на всі часи

Другі страви з м'яса

Ця страва насправді готується дуже просто і швидко, а підлива виходить настільки смачною, що ви її точно оціните по достоїнству.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо свинина;
  • цибуля;
  • томатна паста;
  • борошно;
  • сіль, перець, лавровий лист.

М’ясо ріжемо брусочками. Обсмажуємо до рум’яної скоринки м’ясо на соняшниковій олії і додаємо цибулю, порізану кубиками, перемішуємо.

Коли цибуля стане прозорою, всипаємо борошно – досить 1 столової ложки, перемішуємо.

Тепер додаємо томатну пасту. З цим інгредієнтом будьте обережні – якщо додасте дуже багато, страва буде з кислинкою.

М'ясо з «підливою» - швидко, смачно, старомодно. Рецепт на всі часи

Порада: якщо переборщили з томатною пастою, додайте цукру.

Тушкуємо страву кілька хвилин, потім солимо і перчимо, додаємо лавровий лист і спеції на свій смак.

Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин на невеликому вогні.

М'ясо з «підливою» - швидко, смачно, старомодно. Рецепт на всі часи

Я тушу близько 40 – 50 хвилин, але якщо ви любите дуже м’яке і ніжне м’ясо, тоді тушкуйте трохи більше.

За смаком додайте ще зелені і часнику, можна трохи гострого перцю.

М'ясо з «підливою» - швидко, смачно, старомодно. Рецепт на всі часи

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь