М’ясо «По-королівськи» – смачна страва для святкового столу

М'ясо «По-королівськи» - рецепт Другі страви з м'яса

Дуже смачна страва для святкового столу зі свинини і помідор.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина філе – 700 г;
  • сіль – 1 ч.л;
  • перець за смаком;
  • яйця – 2 шт;
  • борошно для обвалювання;
  • печериці – 200 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • помідори – 200 г;
  • сир твердий – 150 г;
  • майонез або сметана – 3-4 ст.л.

Процес приготування

М’ясо нарізаємо на скибочки і відбиваємо, солимо і перчимо до смаку, можна додати і улюблені спеції. Обвалюємо в борошні і залишаємо на деякий час.

Помідори і гриби ріжемо кубиками. Можна взяти гриби мариновані або заморожені.

Розігріваємо олію і обсмажуємо відбивні з двох сторін по пару хвилин.

Цибулю обсмажуємо до напівготовності. Можна не обсмажувати, а залити на кілька хвилин кип’ятком, потім зцідити воду і віджати.

У деко викладаємо м’ясо, зверху – цибулю і потім гриби, посипаємо кубиками помідорів.

Сир тремо на дрібній тертці і посипаємо м’ясо.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо страву 20 хвилин.

Перед подачею посипаємо свіжою зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар