М’ясо по французьки

Другі страви з м'яса

М’ясо по-французьки дуже популярна страва, що зрозуміло, враховуючи склад і процес приготування. М’ясо під майонезом і цибульно-сирною скоринкою виходить дуже смачне, соковите і ніжне. Ви можете вибрати м’ясо на свій смак – це і свинина, і яловичина, і курка. Експериментуйте, змінюючи інгредієнти, і кожний раз страва буде вас дивувати і радувати. При цьому сил і часу ви витратите зовсім небагато!

Інгредієнти для приготування м’яса по-французьки:

  • м’ясо (яловичина, курка або свинина) 600 г;
  • ріпчаста цибуля 3 шт;
  • майонез 3-5 ст.л .;
  • твердий сир;
  • олія соняшникова (для змащування дека);
  • сіль, перець чорний мелений.

Рецепт приготування м’яса по-французьки

1. Очистіть і наріжте півкільцями цибулини.

2. Промийте і підсушіть рушником м’ясо. Якщо це свинина або яловичина, то наріжте плоскими шматками товщиною 1,5 см поперек волокон. Злегка відбийте з обох сторін. Якщо ж берете курячі стегна або стегенця, то видаліть кістки і теж трохи відбийте. Підсоліть і поперчіть за смаком.

3. Сир необхідно натерти на грубій терці.

4. Змастіть деко олією і покладіть відбите м’ясо в один шар.

5. На м’ясо треба викласти цибулю.

6. Тепер треба змастити майонезом м’ясо і цибулю. Це зручно зробити, якщо візьмете м’яку упаковку майонезу, зробите маленький отвір і намалюєте сіточку тонкою цівкою майонезу.

7. Присипте наше м’ясо з цибулею натертим сиром.

8. Надішліть деко в попередньо нагріту до 180 градусів духовку. Запікати доведеться близько півгодини. Орієнтуйтеся на можливості саме вашої духовки.

Таке м’ясо прикрасить будь-який святковий стіл і порадує вас простотою в приготуванні. Подавайте до м’яса по-французьки легкі овочеві салати, тому що сама по собі страва дуже ситна. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар