М’ясо, яке тане у роті. Навчили китайські господині готувати

Другі страви з м'яса

Ситна та апетитна страва з найдоступніших продуктів. Достатньо взяти курячі стегна, додати трохи звичайних добавок і у вас на столі з’являється чудова ароматна та розкішна закуска.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • стегна курячі, 6 шт;
  • цибуля, 2 шт;
  • соєвий соус, 4 ст.л;
  • сіль, перець, спеції;
  • кабачок та цибуля по 1 шт;
  • зелень;
  • оцет будь-який, 2 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л;
  • гірчиця у зернах, 1 ч.л.

Процес приготування

М’ясо ріжемо порційними шматками або залишаємо стегна цілими, але відбиваємо.

Цибулю ріжемо півкільцями, додаємо до м’яса, солимо, перчимо, всипаємо будь-які спеції на ваш смак і наливаємо соєвий соус. Все добре перемішуємо, накриваємо ємність і ставимо її на добу в холодильник.

Можна скласти все в пакет і залишити в холодильнику.

М'ясо, яке тане у роті. Навчили китайські господині готувати

Обсмажуємо кожен шматочок на сухій сковороді по 5 хвилин із кожного боку під кришкою на невеликому вогні.

Обсмажуємо цибулю на олії, зверху викладаємо м’ясо і готуємо під кришкою 10 хвилин.

Кабачок і цибулю ріжемо півкільцями, зелень дрібно січемо.

Змішуємо ці продукти, поливаємо олією і заправляємо сіллю і перцем, оцтом. Перемішуємо та залишаємо на 15 хвилин, періодично перемішуючи.

М'ясо, яке тане у роті. Навчили китайські господині готувати

Подаємо м’ясо зі смачним та свіжим, легким салатом з маринованої цибулі та кабачка із зеленню.

М'ясо, яке тане у роті. Навчили китайські господині готувати

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар