Ліниві картопляні котлети без борошна з начинкою. Ситні та смачні

Котлети

Картопляні котлети з відвареної картоплі з різними начинками, завжди можна подавати як на звичайну вечерю або на обід, так і зробити святкову страву з якоюсь цікавою начинкою. Я готую з рибою цього разу.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • картопля відварена, 600 г;
  • філе тріски, інша риба, 250 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • сир, 20 г;
  • цибуля, 130 г;
  • часник, 30 г;
  • зелень, сіль, перець, спеції, ароматні трави.

Для соусу візьміть:

  • йогурт натуральний, 250 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелень.

Процес приготування картопляних котлет

Рибу маринуємо різними спеціями та сіллю та обсмажуємо у пергаменті на сковороді до готовності, остуджуємо.

Відварену картоплю перетворюємо на пюре з кропом і різними спеціями та ароматними травами, подрібненою рибою.

Цибулю дрібно ріжемо і змішуємо з картопляним пюре, додаємо тертий часник і перемішуємо масу.

Додаємо яйця і вимішуємо масу. Тремо сир і змішуємо з картоплею. Але цей інгредієнт за бажанням та смаком.

Ліниві картопляні котлети без борошна з начинкою. Ситні та смачні

Формуємо котлетки та обсмажуємо на сковороді до рум’яності з усіх боків. Якщо ви не впевнені у своїй сковороді, тоді паніруйте котлети в борошні або сухарях, кукурудзяному борошні.

Для соусу змішуємо йогурт або жирну сметану, майонез із нарізаним кропом, тертим часником.

Ліниві картопляні котлети без борошна з начинкою. Ситні та смачні

Котлетки подаємо з соусом, виходить дуже оригінально та свіжо. Рибу можна замінити шинкою або грибочками.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар