Курячі рулетики: соковите м’ясо з ароматною начинкою

Другі страви з м'яса

Робимо смачні і ароматні, соковиті і м’які рулетики з цікавою начинкою з сиру, моркви, часнику і зелені.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряча грудка, 1 шт;
  • сир твердий, 60 г;
  • морква, 1 шт;
  • часник, 2 – 3 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень, майонез.

Процес приготування рулетів

М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо скибочками і кожен відбиваємо.

Змішуємо сіль і перець, ваші улюблені спеції для курячого м’яса, втираємо суміш в м’ясо з двох сторін. Залишаємо маринуватися.

Для начинки натираємо моркву на грубій терці, змішуємо з сиром, попередньо натертим, нарізаною зеленню за смаком і часником, пропущеним через прес.

Цю масу заправляємо майонезом, за смаком солимо.

Викладаємо на скибочки м’яса начинку і звертаємо рулетами, обгортаємо ниткою

Обсмажуємо на соняшниковій олії з усіх боків, охолоджуємо і прибираємо нитки.

Викладаємо рулетики у форму, запікаємо 30 хвилин при 180 градусах.

Я ще посипаю їх за 5 хвилин до закінчення запікання тертим сиром, змішаним з нарізаною зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь