Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

Котлети

Сьогодні хочу поділиться рецептом котлет з рибних консервів, серед моїх знайомих ніхто так не готує. Виходить багато і смачно, а рідні навіть і не зрозуміють, що тут рибні консерви, а не свіжа риба. Тут вже відразу гарнір і основна страва, залишиться доповнити тільки овочевим салатом.

Необхідні продукти:

  • Рибні консерви – 1 банка
  • Картопля – 6 шт (600г)
  • Яйця – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Цибулина – 1 шт.
  • Манна крупа – 2 ст.л. (по бажанню)

Для начинки:

  • Яйця – 2 шт
  • Сир – 30 г
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Вершкове масло – 30 г

Покроковий процес приготування:

І так для початку почистимо картоплю, вага очищеної картоплі 600 грам, відварити її до готовності в підсоленій воді.

Тепер поки картопля гаряча помнемо її. Якщо картопля є вже відварена і остигла, можна натерти її на грубій тертці.

Даємо картоплі охолонути. Цибулину порізати кубиками і обсмажити на сковорідці на невеликій кількості соняшникової олії.

Картоплю остиглу кладемо в миску, додаємо цибулю, сіль, чорний перець, розбиваємо 2 яйця.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

Беремо рибні консерви 1 банку будь-яку яка є, у мене сайра без олії, можна з олією, разом з рідиною помнемо виделкою.

Додамо до картоплі і добре перемішуємо отриманий фарш. Відваримо до готовності яйця, я щоб яйця не лопнули підсолюю, так навіть якщо вони лопнуть то не витечуть.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

Для начинки я беру 2 відварених яйця, поріжемо кубиками, 40 г сиру натерти на тертці, додаємо до яйця, кладемо 30 грамів м’якого вершкового масла. Підсолюємо і перемішуємо, начинка готова.

Можна за бажанням начинку не робити, а зробити такі котлети без начинки, теж виходить смачно.

Беремо 1 ст.л. фаршу робимо коржики, якщо немає рукавичок руки можна змочити у воді.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

На середину кладемо трохи начинки і закріплюємо як пиріжок. Обвалюємо у борошні або панірувальних сухарях. З даної кількості у мене виходить таких 15 котлет.

За бажанням можна посмажити на сковорідці або запекти в духовці, я покажу і так і так.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

Беремо форму і змащуємо олією.

Кладемо котлети і ставимо в духовку, готуємо при 200 градусах 10 хвилин, дістаємо змащуємо яйцем і ставимо ще в духовку на 10-15 хвилин, поки котлетки не зарум’яняться, я ще приблизно на 3 хвилинці включаю гриль.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

На сковорідці смажаться котлети як і звичайні, наливаємо олію, кладемо котлети і смажимо з двох сторін до золотистого кольору.

Котлети з рибних консервів, відразу і гарнір і основна страва

Подаємо прямо з печі до столу з овочевим салатом. Смачно і з духовці і на сковорідці. Вибір за вами. Дуже смачно, рекомендую.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар