Ці цукерки – справжні ласощі. Вони дуже схожі на знамениті цукерки “Рафаелло”, але все ж, без тонкої вафлі, вони “звучать” інакше. Ці маленькі кульки тануть на губах, як білосніжні сніжки в руках.
Домашні кокосові цукерки «Сніжки» будуть чудовим подарунком на Новий рік чи Різдво або стануть чудовою прикрасою святкового столу.
Ці цукерки, здається, найшвидші і найпростіші по приготуванню. Найскладніше було знайти білий шоколад. Підійде і пористий.
Інгредієнти
- Шоколад білий – 90 г
- Вершки 33% – 50 мл
- Мигдаль 10-15 шт.
- Масло вершкове – 5-10 г
- Кокосова стружка – 50 г
Покроковий рецепт з фото
Шоколад поламати в миску.
Вершки нагріти до закипання. Вилити в шоколад. І залишити на кілька хвилин.
Ретельно перемішати шоколад ложкою, в кінці додати м’яке масло і знову перемішати. Прибрати ганаш в холодильник.
А поки займемося мигдалем.
Залити горіхи кип’ятком і залишити на пару хвилин. Воду злити і знову залити кип’ятком.
Почистити горішки. Обсмажити в мікрохвильовці протягом 2-3 хвилин на максимальній потужності.
Коли ганаш охолоне, збити його міксером до загустіння.
Чайною ложкою набрати шоколадну масу. Викласти в кокосову стружку. У центр розмістити горішок.
Руками сформувати кульку, гарненько обваляти в стружці. Так проробити з усією масою.
Зберігати цукерки в холодильнику. Приємного апетиту і солодких свят.