Як приготувати цукерки “корівка”

Цукерки корівка - рецепт приготування Цукерки в домашніх умовах

Ці цукерки давно стали одними з найулюбленіших у багатьох ласунів. Сьогодні на превеликий жаль, купити якісний продукт важкувато. Тому пропонуємо їх самим вдома.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • какао – 1 ст.л;
  • цукор – 6 склянок;
  • масло вершкове – 100 г;
  • молоко – 2 склянки.

Покроковий процес приготування цукерок “корівка”

З’єднуємо всі продукти і варимо на невеликому вогні після закипання протягом 20 хвилин.

Розливаємо по маленьких формочках або ж виливаємо в більшу форму і після застигання, ріжемо на порційні цукерки.

Поради: Цукерки ви можете робити з самими різними наповнювачами: маком, шоколадом, цукатами, лимонною цедрою і т.д.

Звичайно, краще їх розливати по невеликих формочках, тоді всередині вони будуть саме такими м’якими, як справжня «Корівка». Якщо у вас немає домашнього молока, можна взяти жирне магазинне або купити вершки, тоді цукерки будуть з дуже яскравим, вершковим смаком і ароматом.

А якщо ви викладете масу на плівку і вона застигне у вас тонким шаром, тоді ви зможете нарізати її смужками і скрутити трояндочки. Виходять не тільки смачні, але і красиві цукерки.

Також можна вилити в формочки масу, трохи почекати поки вона застигне і зверху ще полити розтопленим шоколадом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар