Як приготувати в домашніх умовах улюблені цукерки «Корівка»

Цукерки «Корівка», рецепт приготування Цукерки в домашніх умовах

Ці цукерки всі знають з дитинства. Тільки зараз їх смак вже не той. Тому ми пропонуємо вам приготувати корівку вдома. Домашній варіант дуже схожий на той, що ми їли в дитинстві. А головне, він повністю натуральний і безпечний для здоров’я, особливо дітей.

Щоб приготувати цукерки візьміть наступні продукти:

  • 1 ст. л. рідкого меду;
  • 1 склянка вершків з високою жирністю;
  • 2,5 склянки цукру.

Поетапний процес приготування улюблених цукерок «Корівка»

У каструльку висипаємо цукор, виливаємо вершки і змішуємо до однорідної консистенції.

Ставимо каструльку на вогонь і чекаємо, коли суміш закипить. Потім зменшуємо вогонь до мінімального і варимо до отримання густого сиропу, при цьому весь час мішаємо. В кінці приготування додаємо мед.

Готовність перевіряється так: в миску наливаємо холодну воду і капаємо сироп. Намагаємося скачати його в кульку. Якщо вона не липне до рук, то сироп готовий.

Приготовану масу виливаємо в ємність прямокутної форми і поміщаємо в холодильник.

Коли маса повністю застигне, ріжемо її на квадратні шматочки і насолоджуємося цукерками.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар