Класна куряча печінка в солодкому соусі чилі

Другі страви з печінки

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачної печінки, яка припаде до душі кожному.

Досить часто курячу печінку готують в сметані або просто обсмажують з цибулею. Пропонуємо вам додати нові приголомшливі нотки. З соусом чилі в цій страві чудово поєднується гострота і солодкість, а печінка виходить дуже ніжною. За бажанням можете додати картоплю, гриби або болгарський перець: що теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати.

Необхідні інгредієнти

  • 1 кг курячої печінки
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 чайна ложка солі
  • половина чайної ложки меленого чорного перцю
  • половина чайної ложки коріандру
  • 120 гр соусу чілі

Процес приготування печінки

В першу чергу добре вимити печінку і видаляємо плівочки. Потім кожну розрізаємо навпіл.

Після чого очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо її півкільцями.

Тепер розігріваємо сковороду з невеликою кількістю олії і відправляємо в неї підготовлену цибулю обжарюватися до м’якості.

Після чого додаємо печінку і продовжуємо процес смаження ще 5 хвилин. Вогонь повинен бути середнім. При цьому потрібно періодично перевертати печінку.

Солимо і перчимо до смаку, а також сипем коріандр.

По закінченню смаження вливаємо соус і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо кілька хвилин на мінімальному вогні.

Подаємо до столу в гарячому вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар