Капустяні котлети з манкою

Капустяні котлети - рецепт приготування Котлети

За рахунок капусти, такі котлети будуть дуже соковитими, а через молока, котлети будуть з легкими вершковим ароматом. Щоб зробити котлети ще смачнішими, замініть молоко вершками.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста – 1 качан;
  • манна крупа – 2 ст.л;
  • яйце – 1 шт;
  • молоко – 50 мл;
  • молоко пряжене – 1 ст.л;
  • борошно – 1 ст.л;
  • олія рослинна – 1 ст.л;
  • сіль, перець, кріп і спеції за смаком.

Процес приготування капустяних котлет

Молоко нагріваємо до гарячого стану і заливаємо ним манну крупу, залишаємо на 15 хвилин.

Капусту дрібно шаткуємо і заливаємо солоним кип’ятком на 1 хвилину, зливаємо воду і віджимаємо капусту.

З’єднуємо манну крупу і капусту, вбиваємо яйце, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин.

Порада: якщо за цей час ви побачите, що маса стала рідкуватою, додайте манної крупи або борошна пару ложок. Також додайте січений кріп для яскравого смаку та аромату.

Обсмажуємо котлети на рослинній олії з двох сторін до рум’яності.

Подаємо зі сметаною, як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар