Кабачки з помідорами і сиром: готуємо в духовці

Кабачки з помідорами і сиром - рецепт приготування Другі страви з кабачків

І ще одна страва з кабачками. Знаю, напевно вони вам вже набридли. Але цей рецепт все ж рекомендую вам спробувати. Кабачки, запечені з помідорами і сиром – це неймовірна смакота. Вони стануть відмінною закускою не тільки до обіду або вечері, а й прекрасно доповнять ваш святковий стіл.

Необхідні продукти

  • 3 кабачка
  • 4 помідори
  • 100 грам сиру
  • 1 куряче яйце
  • 3 столові ложки соняшникової олії
  • 1 столова ложка борошна
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 чайна ложка суміші перців
  • 1 чайна ложка сухого часнику
  • 1 чайна ложка орегано
  • сіль

У миску вбиваємо куряче яйце, додаємо сіль, чорний перець, сухий часник, паприку і орегано. Туди ж кладемо борошно і все перемішуємо. Потім вливаємо олію і відставляємо в сторону.

Кабачки нарізаємо кружечками. Помідори нарізаємо тонкими кружками, сир натираємо на тертці.

Кабачки перекладаємо в миску з приготовленою сумішшю і все добре перемішуємо.

Деко застеляємо пергаментним папером. Викладаємо на нього кабачки і відправляємо в духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.

Через відведений час кабачки дістаємо з духовки, зверху розкладаємо помідори і присипаємо сиром. Закуску знову відправляємо в духовку і запікаємо ще 10 хвилин.

Готові кабачки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар