Кабачки з’їдають на ура, не встигаю подавати на стіл. Смачна намазка-закуска на хліб

Смачні бутерброди

Такі свіжі і ароматні бутерброди, я роблю не тільки до вечері, але і на святковий стіл. Будуть потрібні тільки молоді і свіжі овочі, зелень.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт;
  • цибуля і морква по 1 шт;
  • плавлений сирок, 2 шт;
  • зелень по пучку;
  • сіль перець.

Процес приготування намазки на кабачки

Кабачки ріжемо дрібними кубиками.

Цибулю ріжемо шматочками і обсмажуємо до м’якості.

Додаємо моркву і тушкуємо до готовності. В кінці тушкування, трохи солимо.

Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 2 хвилини.

Накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин на невеликому вогні, періодично перемішуємо.

Солимо і перчимо до смаку, тушкуємо ще 2 хвилини, перемішуємо, щоб видалити вологу.

Охолоджуємо овочі. Зелень дрібно січемо. Сирки ріжемо на шматочки.

У чашу блендеру кладемо овочі, сирки, зелень і перебиваємо масу до однорідності.

Маса повинна перетворитися в однорідну пасту без шматочків.

Намазку використовуємо для бутербродів і грінок.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар