Кабачкові палички: без краплі олії. Найсмачніша хрумка закуска

Другі страви з кабачків

Кабачки давно стали універсальним овочом, з яким можна приготувати найрізноманітніші і дуже смачні страви. Рецепт хрустких, дуже апетитних паличок.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачки, 2 шт.;
  • сметана, 200 г, можна замінити 2 яйцями;
  • часник, 2 зуб.;
  • сир твердий, 100 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • сухарі панірувальні, 100 г.

Процес приготування кабачкових паличок

Кабачки вибирайте молоді, щоб не довелося зрізати шкірку.

Ріжемо брусочками, близько 5 см завдовжки і близько 1.5 – 2 см завтовшки.

Сметану заправляємо тертим часником, сіллю, перцем, ароматними травами та спеціями до смаку.

Натираємо на середній тертці сир твердий і змішуємо з панірувальними сухарями.

Спочатку кожен кабачковий брусочок занурюємо в сметанний соус, потім паніруємо в паніровці із сиру та сухарів.

Кабачкові палички: без краплі олії. Найсмачніша хрумка закуска

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо брусочки.

Кабачкові палички: без краплі олії. Найсмачніша хрумка закуска

Випікаємо в наперед розігрітій духовці до 180 градусів близько 25-30 хвилин.

Ось така проста, але дуже смачна закуска у вас вийде. Обов’язково зробіть соус зі сметани та часнику та кропу.

Кабачкові палички: без краплі олії. Найсмачніша хрумка закуска

Сметанну суміш у яку ви занурюєте брусочки, можна замінити міцно збитими білками до густої та стійкої піни, змішаними із сіллю та спеціями.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар