Як приготувати свинину по-французьки. Рецепт для святкового столу

Другі страви з м'яса

Дуже смачна, гаряча страва зі свинини. Хоча можна взяти і будь-яке інше м’ясо на ваш смак. Як гарнір раджу запекти картоплю або приготувати її в горщиках.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • свинина, 600 г;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави, майоран;
  • помідори та цибуля по 2 шт;
  • моцарелла чи інший сир, 200 г;
  • сметана чи майонез, 100 г.

Процес приготування свинини по-французьки

М’ясо порційно ріжемо і злегка відбиваємо, маринуємо сіллю, перцем та спеціями на свій смак.

Деко змащуємо олією і викладаємо відбивні.

М’ясо змащуємо майонезом, можна присипати майораном чи іншими ароматними травами.

Зверху кладемо цибулю тонкими півкільцями, кружечки помідорів.

Посипаємо тертим сиром. Запікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.

Страва виходить дуже соковитою, ніжною. Ароматною, її потрібно відразу подавати до столу, тому заздалегідь продумайте гарнір, щоб у вас вийшла ситна і смачна вечеря.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар