Я не знала, що найсмачніші котлети готуються так просто

Котлети

Курячі котлети на обід або вечерю в апетитній заправці – що може бути краще до картоплі або гречці? Ловіть рецепт і спробуйте приготувати.

Необхідні продукти:

  • фарш з курки – 600 г
  • хліб – 3 грубих скибочки
  • середня цибулина
  • сметана
  • сіль
  • спеції
  • томатна паста – 4 ст.л.
  • соняшникова олія для смаження
  • борошно для обвалювання.

Як приготувати котлети

Дрібно шаткуємо цибулю. Обсмажуємо її на сковорідці до золотистого відтінку.

Хліб розмочуємо в воді, трохи віджимаємо.

Змішуємо фарш, хліб і цибулеву обжарку. Солимо-перчимо.

Формуємо довгасті котлети. Обвалюємо і прихоплюємо з усіх боків на гарячій сковороді по 1 хвилині до рум’яної скоринки.

У ємності змішуємо томатну пасту, сметану і спеції.

У змащену олією форму укладаємо котлети. Заливаємо сметанним соусом і відправляємо в духовку на 20 хвилин, режим 200 *.

Подавати з будь-яким гарніром або свіжими овочами. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар