Грибний жульєн на гаряче

Грибний жульєн, рецепт приготування Другі страви

В якості гарячої страви можна подати м’ясо, рибку або ось такий жульєн з грибів. Жульєн виходить ароматним, соковитим і дуже – дуже смачним. Ваші гості будуть від нього в захваті.

Необхідні продукти

  • 1 кілограм грибів
  • 350 грам цибулі
  • 550 грам курячого філе
  • 100 грам сметани
  • 200 грам твердого сиру
  • 200 мілілітрів вершків
  • сіль перець
  • рослинна олія

Процес приготування жульєну

Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Очищену цибулю нарізаємо кубиком. Куряче філе відварюємо, охолоджуємо і нарізаємо дрібним шматочками.

У сковороду кладемо гриби і смажимо на сильному вогні до повного випаровування рідини. Відкладаємо їх на тарілку.

Обсмажуємо до золотистого кольору цибулю, додаємо до неї гриби. Періодично перемішуючи смажимо 5 хвилин. Потім додаємо курку, сіль і перець за смаком, туди ж кладемо сметану, додаємо вершки і перемішуємо. Накриваємо все кришкою і тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин.

Беремо форму для випічки і перекладаємо в неї гриби з куркою, присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку.

Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів. А потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар