Готую на новорічний стіл саме такий рецепт оселедця під шубою. Набагато смачніше за звичайний рецепт

Страви на Новий Рік

Ніжний і повітряний салат “оселедець під шубою” виходить апетитним і красивим, його місце, якраз на новорічному столі.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • відварені буряки та картопля по 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • оселедець, 2 філе;
  • яйця відварені, 3 шт.;
  • яблуко солодке, 1 шт.;
  • сметана, 70 г;
  • майонез, 150 г;
  • сіль, перець, лимонний сік, зелень.

Процес приготування оселедця під шубою

Цибулю дрібно ріжемо і маринуємо в невеликій кількості солі та цукру, воді та лимонному соку. Віджимаємо.

Філе риби ріжемо дрібним кубиком. Інші продукти натираємо на великій тертці.

Сметану змішуємо з майонезом, перекладаємо в мішечок і робитимемо сіточку над шарами салату. Але за бажанням можна використовувати тільки майонез.

  • Перший шар – картопля
  • Другий шар – частина цибулі
  • Третій шар – риба
  • Четвертий шар – цибуля
  • П’ятий шар – терте яблуко
  • Шостий шар – яйця
  • Сьомий шар – тертий буряк

Змащуємо салат майонезом, накриваємо та відправляємо в холодильник настоюватися.

Готую на новорічний стіл саме такий рецепт оселедця під шубою. Набагато смачніше за звичайний рецепт

Яблуко надає салату незвичайної родзинки, а сметана робить його ніжнішим. Можна прикрасити квітами з яєць, красиво покладеною цедрою лимона та зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар