Готую м’ясо, як у ресторані. Особлива нарізка та маринад зроблять м’ясо ніжним та смачним

Другі страви з м'яса

Ресторанна шахова нарізка м’яса, завжди робить страву ніжною і соковитою, відразу видно, що над стравою чаклував справжній кухар. Ділюсь невеликим секретом смачної страви.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • філе куряче, 900 г;
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави;
  • масло вершкове, 60 г;
  • часник, 5 зубчиків;
  • соєвий соус, 1 ст.л;
  • мед, 90 г;
  • бальзамічний соус, 1,5 ст.л;
  • кунжут.

Процес приготування м’яса

Шматки м’яса промиваємо та просушуємо.

На одному боці робимо надрізи гострим ножем так, щоб вийшла сіточка: кілька надрізів в один бік і кілька в іншому.

Солимо, перчимо, посипаємо різними спеціями.

Обвалюємо шматки в борошні з двох сторін.

Зубчики часнику подрібнюємо ножем.

У сковороді топимо вершкове масло та викладаємо м’ясо. Обсмажуємо шматки на невеликому вогні із двох сторін по кілька хвилин.

Додаємо ще шматочок вершкового масла, всипаємо часник, перемішуємо і вливаємо соєвий соус, мед, бальзамічний оцет і смажимо шматки м’яса по хвилині з кожного боку в цьому маринаді.

Готую м'ясо, як у ресторані. Особлива нарізка та маринад зроблять м'ясо ніжним та смачним

Виходить м’ясо в розкішній глазурі, яке посипаємо кунжутом і подаємо з різними гарнірами та салатами зі свіжих овочів.

Таким чином можна швидко приготувати будь-яке м’ясо, цей спосіб нарізки сприяє швидкій прожарці і м’ясо залишається соковитим та м’яким.

Готую м'ясо, як у ресторані. Особлива нарізка та маринад зроблять м'ясо ніжним та смачним

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар