Готую котлети без м’ясорубки: всього за 30 хвилин. Виходить дуже соковито і ніжно

Котлети

Рубані курячі котлети завжди виходять смачніше і соковитіше, чим страва з фаршу. Шматочки м’яса дають більш яскравий смак і зберігають в собі всі соки, тому такий варіант закуски, це безпрограшний варіант.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо куряче, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сир, 150;
  • часник сухий, 1 ч.л;
  • борошно, 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування рубаних котлет

М’ясо січемо дрібними шматочками. Сир тремо на грубій терці.

Змішуємо м’ясо з часником, солимо і перчимо, додаємо яйце і борошно, вимішуємо.

Додаємо сир і акуратно вимішуємо масу.

Формуємо котлети і обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні по 3 – 4 хвилини з кожного боку.

Готую котлети без м'ясорубки: всього за 30 хвилин. Виходить дуже соковито і ніжно

Якщо не довіряєте своїй сковорідці, тоді обваляйте котлети в панірувальних сухарях або борошні, манній крупі.

Соковиті і м’які котлетки будуть прекрасним доповненням до картопляного пюре, відварного рису з овочами або мексиканською сумішшю, різними соусами і салатами.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар