Гора найсмачніших котлет. Готую без сковороди та бризок на кухні

Котлети

Класичний рецепт смачних і ніжних котлет, які можна подавати до різних гарнірів, маринованих овочів та салатів.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який, 1.5 кг;
  • цибуля, 4 шт;
  • сіль, перець, спеції;
  • панірувальні сухарі, 5 ст.л;
  • вода холодна, 80мл.

Процес приготування котлет

Заправляємо фарш сіллю, спеціями, тертою цибулею, сухарями.

Можна зробити домашній фарш із будь-якого м’яса або купити вже готовий.

Вимішуємо масу та поступово вливаємо холодну воду. Масу відбиваємо, можна відправити у холодильник на 1 годину.

На лист кладемо рукав для запікання і в нього укладаємо сформовані котлети.

Коли рукав заповниться, зав’язуємо хвостик, робимо кілька проколів по верху.

Запікаємо при 180 градусах близько 50 хвилин.

Таким чином, духовка чиста без крапель жиру, лист відмивати від жиру не потрібно, а котлети виходять смачними і соковитими. Тільки не перетримайте, бо весь сік витече, і вони вийдуть сухими.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар