Глазур для пасок «За 5 секунд». Нічого не треба збивати і варити. Не липне і не кришиться!

Глазур для пасок - рецепт приготування Домашня випічка

Дана глазур має ряд переваг перед класичною, вона не кришиться, не липне, на ній відмінно тримається кондитерська присипка і вона має гарний глянцевий вигляд. Готується просто і швидко. Так що спробуйте.

Знадобляться такі інгредієнти:

  • 6-8 ст. л. згущеного молока;
  • чотири ст. л. сухого молока;
  • дві ч. л. лимонного соку.

Переходимо до процесу приготування глазурі

Всі продукти, зазначені вище, необхідно змішати між собою.

Згущеного молока спочатку додайте шість ложок, але якщо глазур виходить занадто густа, то покладіть ще пару ложок.

А якщо глазур виходить рідкуватою, то всипте ще сухого молока.

Так що густоту ви можете регулювати самі.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар