Глазур для пасок без яєць (не кришиться і дуже смачна)

Страви на Великдень (Паску)

Пропоную вашій увазі рецепт приготування глазурі для пасок, яка робиться без яєць, вона не тріскається, не кришиться, блищить, а ще вона дуже смачна. За смаком глазур нагадує маршмеллоу. Робити її дуже просто і вона добре зберігається в холодильнику.

Необхідні продукти:

  • 160 гр цукрової пудри
  • 40 гр холодної кип’яченої води
  • 10 гр желатину
  • 40 гр холодної кип’яченої води
  • 2 гр соку лимона

Як приготувати глазур для пасок

В одну частину води висипаємо желатин і розмішуємо, щоб він набухав.

Іншу частину води додаємо до цукрової пудри і ставимо на вогонь.

Доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

Глазур для пасок без яєць (не кришиться і дуже смачна)

Викладаємо набряклий желатин в гарячий сироп з цукрової пудри.

Міксером збиваємо гарячу суміш до побіління і легкого загустіння. У процесі збивання додаємо кілька крапель лимонного соку.

Глазур для пасок без яєць (не кришиться і дуже смачна)

Поки прикрашаємо паски, тримаємо глазур на гарячій водяній бані, щоб глазур НЕ загусла. Якщо глазур залишилася, прибираємо її в холодильник, а перед наступним застосуванням – нагріваємо.

До рук глазур не липне. Але якщо паски стикаються між собою, вона може липнути. Щоб цього не сталося припудріть зверху глазур цукровою пудрою. Смачного!

Глазур для пасок без яєць (не кришиться і дуже смачна)

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар