Глазур для паски «5 секунд»: з трьох інгредієнтів

Глазур для паски - рецепт приготування Страви на Великдень (Паску)

Цікавий варіант прикраси пасок: глазур для паски «5 секунд». Імпонує те, що зробити її можна дуже швидко, з трьох доступних кожному інгредієнти. Не доведеться нічого варити або збивати: склали в миску, перемішали – і вуаля, прикраса готова. А як красиво глазур виглядає на випічці: тільки подивіться на фото. Глянцева, яскрава, не липне до рук, не обсипається – і чудово тримає посипання.

Необхідні інгредієнти

  • чотири столові ложки сухого молока;
  • вісім столових ложок згущеного молока;
  • дві чайних ложки соку лимона.

Як зробити глазур для паски «5 секунд»

Спосіб приготування такої глазурі – простіше не придумаєш. Отже, беремо невелику миску, викладаємо в неї сухе молоко (чотири столові ложки, з гіркою).

В молоко додаємо згущенку (можна менше, ніж за рецептом, наприклад, шість столових ложок), лимонний сік. Все ретельно розмішуємо до однорідного стану.

Густоту регулюємо наступним чином: якщо суміш виходить рідкою, додаємо сухе молоко, якщо густою – згущене молоко.

Залишається тільки змастити паски (остиглі) глазур’ю і відразу посипати їх приготовленою сумішшю.

Залишаємо на деякий час, щоб глазур застигла.

Увага! Чим густішу глазур ви зробили, тим більше часу їй буде потрібно для висихання.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар