Зрозуміти, що ці котлетки без м’яса не можна ні за зовнішнім виглядом, ні за запахом, ні за смаком. Вони просто чудово смачні, а ось готуються зі звичайних продуктів. Вони просто ідеально підійдуть до пісного меню і прекрасно його урізноманітнюють.
Необхідні продукти
- 150 грам гречки
- 150 грам рису
- 300 грам картоплі
- 150 грам цибулі
- 3 зубчики часнику
- пучок зелені
- пів чайної ложки копченої паприки
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія
- панірувальні сухарі
- 1 столова ложка манки
Покроковий процес приготування пісних котлет
Цибулю чистимо і нарізаємо великими шматочками. Очищений часник розрізаємо на великі шматки. Відварюємо рис, гречку і картоплю.
У чашу блендера кладемо цибулю, часник, гречку, рис і картоплю. Все подрібнюємо до однорідної маси.
Перекладаємо фарш в миску. Подрібнюємо зелень і додаємо в фарш. Все солимо і перчимо до смаку, додаємо паприку і манку. Все добре перемішуємо.
З маси формуємо котлетки, обвалюємо у сухарях і кладемо на сковороду. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану, а потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.