Дивовижна страва з курячого філе і брокколі

Страва з курячого філе і брокколі рецепт приготування Другі страви з м'яса

Страва ідеально підійде до вечері. Просто готується, виходить ситною, соковитою і низькокалорійною. Вона обов’язково сподобається тим, хто любить цей чудовий овоч. Адже в ньому неймовірно багато корисних речовин.

Необхідні продукти

  • 500 грам брокколі
  • 350 грам курячого філе
  • 150 грам сметани
  • часник
  • 30 грам сиру
  • цибуля
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування

Брокколі розбираємо на маленькі суцвіття.

У каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Потім кидаємо брокколі і відварюємо 4-5 хвилин. Готову капусту відкидаємо на друшляк.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Невеликим кубиком нарізаємо куряче філе.

У сковороду кладемо шматочок вершкового масла і кладемо цибулю. Обсмажуємо до прозорого стану і додаємо м’ясо. Все перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні до готовності.

Потім додаємо часник і брокколі. Туди ж кладемо сметану, сіль і перець за смаком. Все перемішуємо, тушкуємо 5 хвилин.

Сир натираємо на тертці і додаємо в страву, перемішуємо і подаємо до столу.

Ми рекомендуємо готувати цю страву до вечері. Адже виходить вона легкою і в той же час ситною. Така страва не зашкодить вашій фігурі і дозволить нагодувати велику сім’ю.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь