Дуже смачні рибні котлетки: готуємо разом

Котлети

Дуже смачні рибні котлетки можна приготувати з будь-якої риби – вибирайте на свій смак.

Ніжні і соковиті домашні котлети з риби відмінна страва для повсякденного і святкового столу. Котлети з минтая відмінна альтернатива м’ясних котлет: вони не менш апетитні, а крім цього, ще й корисні. Смачні рибні котлети подобаються абсолютно всім, їх їдять навіть діти, які рибу не люблять: адже в котлетах за цим рецептом рибний смак навіть не відчувається.

Інгредієнти

  • один кілограм риби (у мене минтай);
  • 1-2 головки ріпчастої цибулі;
  • 2-3 курячих яйця;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 4 столові ложки майонезу;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • соняшникова олія для смаження котлет.

Дуже смачні рибні котлети: покроковий рецепт

Свіжу рибу (можна використовувати будь-яку) очищаємо від кісток, плавників і нарізаємо дрібними кубиками.

Ріпчасту цибулю очищуємо, миємо й нарізаємо як можна дрібніше.

У досить глибоку миску відправляємо рибне філе, вбиваємо свіжі курячі яйця, викладаємо подрібнену цибулю.

Висипаємо до решти інгредієнтів борошно (по рецепту), додаємо майонез.

Масу солимо і перчимо до смаку, ретельно перемішуємо ложкою до однорідності.

У сковорідку наливаємо достатню кількість олії, добре розігріваємо.

У гарячу олію викладаємо ложкою рибний фарш, смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.

Найніжніші рибні котлети подаємо з гарніром з картоплі або рису.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар