Дуже ніжні і соковиті котлети: кращий рецепт

Котлети

Цей метод дозволяє готувати найніжніші і дуже смачні котлети. Спробуйте приготувати, Вам сподобається.

Продукти

  • Фарш яловичий – 400 г
  • Батон – 1/2
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вода холодна – 1 стакан
  • Яйця – 2 шт.
  • Гірчиця-порошок – 1 ч. ложка
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. ложка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Соняшникова олія для смаження

Соковиті котлети: процес приготування

З білого батона обрізаємо всю скоринку і розрізаємо на великі кубики.

Перекладаємо хлібні шматочки в глибоку миску і заливаємо холодною водою.

Ріпчасту цибулю нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в чашу блендера.

Туди ж відправляємо віджатий від води хліб. Подрібнюємо все до однорідності.

Фарш перекладаємо в глибоку ємність і додаємо хлібну кашку.

Потім, додаємо туди ж чорний мелений перець, сіль, порошок гірчиці, хмелі-сунелі і яєчні жовтки.

Все перемішуємо до однорідного стану. Далі, збиваємо білки міксером в легку піну.

Збиті білки, за кілька етапів додаємо в фарш, перемішуючи всю масу.

Зволожуємо руки і починаємо формувати котлети.

На сковороду додаємо соняшникову олію і нагріваємо. Обсмажуємо котлети з обох сторін на слабкому вогні.

Як тільки котлети обсмажилися з обох сторін, додаємо в сковороду невелику кількість води.

Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо котлети до готовності.

М’ясні котлети можна подавати з будь-яким гарніром. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь