Додаю манку в баклажани і готую смачні котлети. Як м’ясні: вдалий рецепт для гостей

Котлети

М’які і соковиті котлети з баклажанів з манною крупою, нічим не відрізняються від м’ясних аналогів. Завжди готую своїм гостям і всім дуже подобаються.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • баклажани, 2 шт;
  • вода, 100 мл;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • цибуля, 1 шт;
  • помідори, 2 шт;
  • манна крупа, 4 ст.л;
  • яйце, 1 шт;
  • часник.

Процес приготування котлет з баклажанів

Баклажани ріжемо кубиком і тушкуємо на сковорідці, потім вливаємо воду і накриваємо кришкою. Готуємо до готовності.

Цибулю дрібно ріжемо. Помідори очищаємо від шкірки і дрібно ріжемо.

Часник і зелень подрібнюємо. Змішуємо всі овочі.

Додаємо яйце, перемішуємо. Всипаємо манну крупу і перемішуємо.

Накриваємо ємність і залишаємо на 30 хвилин, щоб манна крупа добре набухла.

Додаю манку в баклажани і готую смачні котлети. Як м'ясні: вдалий рецепт для гостей

Формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях і обсмажуємо на соняшниковій олії.

Додаю манку в баклажани і готую смачні котлети. Як м'ясні: вдалий рецепт для гостей

Подаю такі котлетки з салатами зі свіжих овочів, різними гарнірами, соусами. У страву можна ще додати обсмажені гриби.

Додаю манку в баклажани і готую смачні котлети. Як м'ясні: вдалий рецепт для гостей

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар