Часникові грінки, смачно і просто

Часникові грінки - рецепт приготування Смачні бутерброди

Пропонуємо вам спробувати приготувати часникові грінки. З ними будь-яка страва, особливо перша, набуде новий смак. Грінки виходять ароматні і злегка пікантні. Готуються швидко і просто.

Необхідні продукти

  • 1 багет
  • 100 грам вершкового масла
  • 2 зубчики часнику
  • 100 грам сиру
  • зелень

Покроковий процес приготування грінків

Багет нарізаємо тонкими шматочками.

У чашку кладемо вершкове масло, розм’якшене і додаємо часник, пропущений через прес.

Подрібнюємо зелень і додаємо до масла.

Сир натираємо на дрібній тертці і додаємо до решти продуктів, все перемішуємо.

Беремо шматочок багета і обмазуємо начинкою з двох сторін, а потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Точно також чинимо з іншими шматочками багета.

Отриману заготівлю відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 5-7 хвилин, а потім подаємо до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар