Беру свинні реберця і банку. Рецепт смачної вечері для всієї родини

Другі страви з м'яса

Такі свинні реберця вам точно сподобаються. Головне, це правильно замаринувати, щоб вони вийшли м’якими і соковитими, ніжними.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинні реберця, 800 г;
  • цибуля, 1 – 2 шт;
  • сіль, перець, ароматні трави і спеції;
  • картопля, 4 шт;
  • масло вершкове, 40 г.

Процес приготування

Ріжемо реберця шматочками.

Цибулю беремо велику і ріжемо тонкими півкільцями.

Змішуємо м’ясо з цибулею, сіллю, перцем, спеціями, ароматними травами і добре перемішуємо руками, щоб цибуля пустила сік. Залишаємо на 15 хвилин.

У чисту банку трамбуємо масу і накриваємо фольгою.

Велику картоплю ріжемо на пару частин. Беремо по 2 частини, кладемо між ними шматочок вершкового масла і обертаємо фольгою.

На деко ставимо банку з м’ясом, навколо розкладаємо картоплю в фользі.

Ставимо деко в холодну духовку і ставимо температуру в 180 градусів.

Беру свинні реберця і банку. Рецепт смачної вечері для всієї родини

Готуємо 1.10 – 1.20.

Після закінчення готування залишаємо банку на 15 хвилин при відкритих трохи дверцятах, щоб банка трохи охолола і не лопнула під час виймання з духовки.

Беру свинні реберця і банку. Рецепт смачної вечері для всієї родини

Викладаємо все на велику тарілку і подаємо до столу. Це частування точно сподобається вам і вашій родині, гостям.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар