Беру склянку будь-якого варення – раз, два і смакота готова! Всі будуть в захваті

Мармелад - рецепт приготування Мармелад

Простий і швидкий рецепт смачного десерту – мармеладу з улюбленого варення.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • варення або джем – 200 г;
  • агар-агар – 10 г;
  • вода – 200 г.

Процес приготування мармеладу

Варення беремо будь-яке за власним смаком.

Агар-агар заливаємо водою холодною, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин, щоб набряк.

Ставимо на плиту і доводимо до кипіння, варимо 2 хвилини. Не забуваємо перемішувати.

Додаємо варення і перемішуючи, варимо 2 хвилини.

Форму застеляємо харчовою плівкою і виливаємо мармелад, охолоджуємо до кімнатної температури і потім відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Беру склянку будь-якого варення - раз, два і смакота готова! Всі будуть в захваті

Виймаємо з форми, прибираємо плівку і ріжемо на порційні шматочки.

Обвалюємо шматочки десерту в кокосовій стружці, в цукрі, в подрібнених горіхах і т.д. Можна і в цукровій пудрі – на ваш смак.

Зберігати мармелад можна в скляній ємності з кришкою.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар