Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Котлети

Це звичайні котлети, але є одне але: котлети з начинкою з яєць перепелиних в клярі і з дивовижним соусом, картопляним гарніром. Вам точна така страва сподобається.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 500 г;
  • цибулю та яйце по 1 шт;
  • сухарі панірувальні, 2 ст.л;
  • томатна паста, 1 ст.л;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, спеції;
  • яйця перепелині, 12 шт.

Для приготування кляру вам знадобляться:

  • яйця, 2 шт.;
  • сметана або йогурт натуральний, 3 ст.л;
  • сіль;
  • борошно, 4 ст.л.;

Для соусу візьміть:

  • цибуля, 1 шт;
  • морква, 2 шт.;
  • картопля, 4 шт;
  • олія соняшникова та томатний сік по 50 мл;
  • сіль, перець, спеції;
  • вода, 300мл.

Процес приготування котлет з начинкою

Яйця перепелині відварюємо та остуджуємо, чистимо.

Фарш заправляємо сіллю, перцем, спеціями, тертою цибулею та часником, томатною пастою та яйцями, сухарями. Вимішуємо масу до однорідності.

Фарш беремо порційними шматочками та загортаємо по яйцю, отримуємо котлету з начинкою.

Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Змішуємо яйця з майонезом або густим йогуртом, борошном, сіллю. Масу добре вимішуємо.

Опускаємо котлети в кляр і обсмажуємо в олії.

Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Цибулю ріжемо кубиком, моркву натираємо на великій тертці і тушкуємо овочі в олії.

Коли овочі протушкуються, додаємо томатний сік, перемішуємо.

Кладемо шматки картоплі і тушкуємо до готовності.

Викладаємо зверху котлети, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10.

Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Перед подачею посипаємо зеленню і розподіляємо страву по тарілках.

Бабуся навчила: готую так 20 років. Замість набридлих котлет, смачніше не пробувала

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар