Складається він з простих і доступних інгредієнтів. Салат виходить соковитий, ситний, поживний і мега апетитний. Він відмінно гармонує з різними стравами. Його можна подати як до буденного, так і до святкового столу. Рекомендую кожної господині взяти цей рецепт на замітку.
Необхідні інгредієнти
- 200 гр печериць
- 80 гр консервованої кукурудзи
- 1 свіжий огірок
- 2 яйця
- 150 гр твердого сиру
- 1 ріпчаста цибуля
- півтори столові ложки салатного майонезу
- 1 столова ложка соняшникової олії
- 10 гр петрушки
- сіль і чорний мелений перець за смаком
Процес приготування салата з шампіньйонами, сиром і кукурудзою
В першу чергу добре вимити печериці та обсушуємо їх. Після чого нарізаємо великими шматочками. Потім відправляємо їх на розігріту суху сковороду обжарюватися три хвилини. Вогонь повинен бути середнім.
Тепер вливаємо олію і додаємо цибулю, попередньо очищену і дрібно нарізану. Продовжуємо процес смаження до м’якості цибулі. При цьому потрібно періодично помішувати інгредієнти.
Після чого перекладаємо в окрему ємність і залишаємо остигати.
Попередньо відварені яйця очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.
Вимиваємо і обсушуємо огірок. Потім нарізаємо брусочками і об’єднуємо з яйцями.
Попередньо зливши рідину з банки, перекладаємо кукурудзу до решти інгредієнтів.
Додаємо печериці з цибулею і сиром, попередньо натертим на великій фракції терки.
Заправляємо майонезом. Потім солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо.
Після чого відразу подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню.