Апетитний салат з шампіньйонами, сиром і кукурудзою

Салат з шампіньйонами, сиром і кукурудзою - рецепт приготування Салати з грибами

Складається він з простих і доступних інгредієнтів. Салат виходить соковитий, ситний, поживний і мега апетитний. Він відмінно гармонує з різними стравами. Його можна подати як до буденного, так і до святкового столу. Рекомендую кожної господині взяти цей рецепт на замітку.

Необхідні інгредієнти

  • 200 гр печериць
  • 80 гр консервованої кукурудзи
  • 1 свіжий огірок
  • 2 яйця
  • 150 гр твердого сиру
  • 1 ріпчаста цибуля
  • півтори столові ложки салатного майонезу
  • 1 столова ложка соняшникової олії
  • 10 гр петрушки
  • сіль і чорний мелений перець за смаком

Процес приготування салата з шампіньйонами, сиром і кукурудзою

В першу чергу добре вимити печериці та обсушуємо їх. Після чого нарізаємо великими шматочками. Потім відправляємо їх на розігріту суху сковороду обжарюватися три хвилини. Вогонь повинен бути середнім.

Тепер вливаємо олію і додаємо цибулю, попередньо очищену і дрібно нарізану. Продовжуємо процес смаження до м’якості цибулі. При цьому потрібно періодично помішувати інгредієнти.

Після чого перекладаємо в окрему ємність і залишаємо остигати.

Попередньо відварені яйця очищаємо і нарізаємо невеликими кубиками.

Вимиваємо і обсушуємо огірок. Потім нарізаємо брусочками і об’єднуємо з яйцями.

Попередньо зливши рідину з банки, перекладаємо кукурудзу до решти інгредієнтів.

Додаємо печериці з цибулею і сиром, попередньо натертим на великій фракції терки.

Заправляємо майонезом. Потім солимо і перчимо до смаку. Добре перемішуємо.

Після чого відразу подаємо до столу, прикрасивши свіжою зеленню.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар