Апетитні котлетки з капусти

Котлетки з капусти - відмінний рецепт Котлети

Якщо ви любите капусту, то ця страва точно буде вам до смаку. Котлетки виходять ніжними і соковитими. І це відмінна можливість приготувати з улюбленого овоча нову і цікаву страву. Котлетки можна їсти як самостійну страву або подавати в якості доповнення до основної.

Необхідні продукти

  • 250 грам капусти
  • 1 куряче яйце
  • 75 мілілітрів кефіру
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 40 мілілітрів рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Покроковий процес приготування котлетки з капусти

З капусти знімаємо верхні листки, дрібно шаткуємо ножем і кладемо в глибоку ємність. Додаємо сіль і обминаємо руками.

Яйце відварюємо до готовності, очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо до капусти. Туди ж вливаємо кефір, всипаємо борошно і чорний перець. Все ретельно перемішуємо ложкою.

Розігріваємо на сковороді олію і кладемо капустяну масу за допомогою ложки. Смажимо котлетки на мінімальному вогні до золотистої скоринки з двох сторін. А потім подаємо до столу.

Котлетки виходять ніжні і соковиті. Вони чудово підійдуть до пісного меню, якщо виключити курячі яйця. А також сподобаються тим, хто дотримується дієти і вегетаріанцям.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар