Апетитна квасоля з м’ясом по-грузинськи

Квасоля з м'ясом - рецепт приготування Другі страви з м'яса

Відмінна страва, яка готується в горщиках. Звичайно, ви можете приготувати її і в каструлі, але повірте в першому варіанті ця страва вам сподобається набагато більше. Квасоля з м’ясом – просто ідеальне поєднання. З одного боку в ній є і гарнір і м’ясна складова, а з іншого всі продукти містять білок, а значить страву можна сміливо додати в раціон тим, хто худне.

Необхідні продукти

  • 360 грам квасолі
  • 200 грам цибулі
  • 1 кілограм яловичини
  • пів чайної ложки чорного перцю
  • дрібка червоного гострого перцю
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 1 столова ложка паприки

Покроковий процес приготування квасолі з м’ясом

М’ясо промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо його на розпечену сковороду з соняшниковою олією, чекаємо поки воно пустить сік, а потім поки він випарується.

Цибулю нарізаємо шматочками і додаємо до м’яса, обсмажуємо все разом 10 хвилин. Потім додаємо сіль, перець, гострий перець, паприку і хмелі-сунелі. Все перемішуємо і обсмажуємо 2 хвилини.

Квасолю замочуємо у воді (бажано на всю ніч) і промиваємо.

Беремо горщики і розкладаємо по ним квасолю, зверху викладаємо приготовлене м’ясо з цибулею. Заливаємо все гарячою водою, накриваємо кришками і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 160 градусів протягом 1,3 годин. Потім страву перевіряємо на готовність і подаємо до столу. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Залишити відповідь