Знаменитий салат «Обжора»! Дуже смачний і простий у приготуванні

Салати з м'ясом

Салат насправді дуже простий, на основі свинячої лопатки, але дуже смачний і якщо ви зробите його порційно в кільцях, то його можна подавати на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча лопатка – 500 г;
  • сіль і перець, лавровий лист, перець горошком;
  • цибуля і морква – по 2 шт;
  • огірки мариновані, 10 шт.;
  • часник – 2 зубчики;
  • кріп, майонез.

Салат «Обжора»: процес приготування

М’ясо беріть будь-яке за своїм смаком і відварюємо з лавровим листом, зеленню, перцем горошком. Варимо до готовності.

Цибулю ріжемо чверть кільцями і тушкуємо трохи в великій кількості рослинного олії.

Морква ріжемо тонкою соломкою і додаємо її до цибулі, пасеруємо на середньому вогні до готовності моркви. Солимо до смаку.

Зажарку викладаємо на сито, щоб олія стекла і маса охолола.

Остигле м’ясо ріжемо невеликими шматочками – кубиками.

Викладаємо м’ясо в салатник, овочі, огірочки шматочками.

Кріп і петрушку дрібно січемо, додаємо в салат. Салат трохи солимо.

Часник 2 зубчики пропускаємо через прес і змішуємо з майонезом, заправляємо салат і подаємо.

Якщо ви залишите трохи овочів, тоді можна прикрасити салат зверху, якщо ви зробите його в кільці.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Додати коментар